Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره انجمن رادیولوژی ایران گفت: حدود 85 درصد آزمایشات تجویز شده ام.آر.آی در کشور با استانداردهای علمی مطابقت نداشته و نیاز به تجویز ندارد.

به گزارش قدس آنلاین ، دکتر علی اکبر بهرامی فر روز یکشنبه  افزود: تجویز بی رویه آزمایش های تشخیصی مانند ام.آر.آی، سونوگرافی و سی.تی.اسکن از سوی پزشکان چالش مهم در حوزه سلامت به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دستورالعمل پزشکی (گاید لاین) یک پروتکل جهانی برای ضرورت علمی تجویز یک اقدام تشخیصی و درمانی است اظهار داشت: بررسی ها نشان داده است که تجویز های ام.آر.آی و سایر راههای تشخیصی در ایران مطابقتی با این دستورالعمل ندارد.
وی گفت: در کشورهای پیشرفته برای انجام یک آزمایش ام.آر.آی باید پروسه طولانی مدت طی شود اما در ایران دستورالعمل پزشکی در این زمینه مغفول مانده و نتیجه آن این است که هر روز شاهد درخواست های بیشتر و احساس کمبود کاذب تجهیزات و رادیولوژیست هستیم.
رئیس انجمن رادیولوژی خراسان رضوی افزود: تجویز آزمایشات تشخیصی مختلف مانند ام.آر.آی، سونوگرافی و سی.تی.اسکن برای بیمار علاوه بر صرف هزینه های سرسام آور، تبعات بسیار مانند سرگردانی بیمار و اشتباه در تشخیص را به دنبال دارد.
وی اظهار داشت: هم اکنون تعداد دستگاههای ام.آر.آی و سونوگرافی در ایران بیشتر از فرانسه است.
وی گفت: 9 دستگاه ام.آر.آی در مراکز درمانی دولتی و خصوصی مشهد فعال است و چهار دستگاه نیز آماده بکارگیری می باشد و در برخی شهرستان های خراسان رضوی نیز دستگاه ام.آر.آی دایر است.
بهرامی فر تعداد متخصصان فعال رادیولوژی در کشور را 2 هزار و 370 نفر عنوان کرد و افزود: 140 نفر از این تعداد در استان خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد 70 درصد در شهر مشهد مستقر هستند.
وی اظهار داشت: بر اساس شاخص های جهانی ایران در بین کشورهای اروپا و آسیا بیشترین تعداد رادیولوژیست را داراست اما مشکل کنونی توزیع ناعادلانه آنها در کشور می باشد.
وی نبود اتاق رادیولوژی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از چالشهای این رشته دانست و گفت: اکنون هیچ کارشناس مسئول رادیولوژی در این وزارتخانه نداریم و تصمیم گیری ها در این حوزه مهم و تخصصی توسط متخصصین سایر رشته ها صورت می گیرد.
بهرامی فر افزود: رشته رادیولوژی یک تخصص لوکس پزشکی است که تمام رشته های پزشکی برای تشخیص وابسته به آن هستند و این رشته علاوه بر تشخیص بیماریها، کاربرد درمانی نیز دارد.
وی اظهار داشت: انجمن رادیولوژی ایران به عنوان بزرگترین مرجع علمی و صنفی در این رشته آمادگی خود را برای کمک به حل چالشهای حوزه سلامت در این زمینه اعلام می کند.
منبع : ایرنا

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: تصویربرداری ام آر آی MRI

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۷۵۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نشست «بررسی تاریخ‌نگاری دکتر سهراب یزدانی» شنبه ۲۹ اردیبهشت ساعت ۱۷ به همت گروه تاریخ و باستان‌شناسی خانه اندیشمندان علوم انسانی در سالن حافظ این مجموعه برگزار می‌شود.

در این نشست محمدعلی اکبری، استاد تاریخ دانشگاه شهید بهشتی، داریوش رحمانیان، استاد تاریخ دانشگاه تهران، سیمین فصیحی، استاد تاریخ دانشگاه الزهرا و حجت فلاح توتکار، استاد دانشگاه قزوین سخنرانی خواهند کرد. دبیری این برنامه را محمد بی‌طرفان، استاد تاریخ دانشگاه خوارزمی به عهده دارد.

سهراب یزدانی در سال ۱۳۲۸ در بندر انزلی متولد شد. او در سال ۱۳۵۰ در رشته‌ی علوم سیاسی از دانشگاه ملی ایران (شهید بهشتی) فارغ‌التحصیل شد و برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت. یزدانی در سال ۱۳۵۶ مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته تاریخ اروپا دریافت کرد. او پنج سال بعد یعنی در سال ۱۳۶۱ در رشته‌ی جامعه‌شناسی سیاسیاز دانشگاه کیل انگلستان مدرک دکتری گرفت. یزدانی استاد بازنشسته‌ی دانشگاه تربیت معلم (خوارزمی کنونی) و یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر ایران به‌ویژه عصر مشروطیت است.

در کارنامه‌ی یزدانی آثاری چون: «کسروی و تاریخ مشروطه ایران»، «صور اسرافیل: نامه آزادی»، «مجاهدان مشروطه»، «اجتماعیون عامیون»، «کودتاهای ایران» و «روستاییان و مشروطیت ایران» و جدیدترین کتابش «ترورهای سیاسی در ایران (۱۲۸۶-۱۲۹۶ شمسی)» به چشم می‌خورد که در هر کدام به بررسی مسائل تاریخی ایران با تکیه بر اسناد و مدارک به جامانده پرداخته است.

۲۵۹۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903846

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ نفر در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی جذب می شوند
  • دومین همایش ملی تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار می‌شود
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • صدور ۸۰ میلیون بیمه نامه
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • صحبت‌های یک پزشک درباره کمبود دارو در ایران؛ «هرکسی نمی‌تواند داروی ۶۰ میلیونی از ترکیه بخرد»
  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • نگران آینده پزشکی ایران هستم/ بحران پرستاری سراغ پزشکی خواهد آمد
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود