Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، خرابی اتوبوس‌های بی‌آر‌تی در طول هفته از جمله مشکلات شهروندان تهرانی است که برای جابجایی خود در پایتخت از آن استفاده می‌کنند.

مسافرانی که پای ثابت استفاده از بی‌آر‌تی هستند بارها در طول مسیر با جمله "جوش آورد پیاده بشید" مجبور به ترک اتوبوس و استفاده از سایر اتوبوس‌های خط شده‌اند و همواره برای مسافران این سوال مطرح بود که دلیل جوش آوردن پیاپی اتوبوس‌های این خطوط چیست؟

از خرابی و جوش آوردن اتوبوس‌ها که بگذریم، باز کردن دریچه‌های تعبیه شده بالای درب اتوبوس توسط برخی از مسافران برای خنک شدن هوا نیز یکی از مواردی است که این روزها در خطوط بی‌آرتی به وفور مشاهده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیگر موردی که مسافران نسبت به آن اعتراض خود را بارها اعلام کرده‌اند برخورد نامناسب تعدادی از رانندگان با مسافران و استعمال دخانیات از سوی تعدادی از آن ‌ها در طول مسیر است.

پیمان سنندجی مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در توضیح دلیل جوش آوردن و خرابی تعدادی از اتوبوس‌های بی‌آرتی گفت: کولر اتوبوس‌ها در فصل تابستان برای رفاه حال مسافران در طول مسیر روشن و مورد استفاده قرار می‌گیرد، به همین علت بار مضاعفی بر موتور اتوبوس وارد می‌شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران ادامه داد: به دلیل حجم بالای مسافرگیری و حرکت در اوج گرما، دمای مایع خنک کاری افزایش می‌یابد و طبیعی است که با کاهش بار، کارکرد موتور به وضعیت عادی باز می‌گردد.

سنندجی تأکید کرد: در صورت بروز هرگونه نقص فنی در اتوبوس،  واحد‌های تعمیراتی شرکت واحد اتوبوسرانی در کوتاه ترین زمان ممکن برای رفع عیب اتوبوس اعزام می‌شوند.

او در واکنش به باز کردن دریچه تعبیه شده بالای درب‌های اتوبوس برای تهویه بهتر از سوی مسافران گفت: مسافران با تصور آن‌که با باز کردن دریچه‌های تعبیه شده بالای درب‌های اتوبوس، حجم باد سرد خروجی افزایش پیدا می‌کند، به باز کردن دریچه‌ها به صورت دستی اقدام می‌کنند که همین امر موجب ورود باد گرم به داخل و وارد شدن فشار بیشتر به موتور اتوبوس برای خنک سازی محیط داخلی کابین می‌شود که در نهایت همین امر کاهش راندمان سیستم تهویه اتوبوس را به دنبال دارد.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر اینکه سیستم تهویه اتوبوس‌های بی‌آرتی مجهز به فرآیند تبادل هوا با خارج است، تصریح کرد: شهروندان باید به این موضوع توجه داشته باشند که در زمان استفاده از اتوبوس نیازی به باز کردن دریچه‌های تعبیه شده بالای درب‌های ورودی اتوبوس‌ها نیست و این اقدام موجب فشار بیشتر به موتور اتوبوس و جوش آوردن سریع آن می‌شود.

سنندجی در پاسخ به این سوال که بار‌ها مشاهده شده است تعدادی از رانندگان اتوبوس‌های بی‌آرتی اقدام به استعمال دخانیات در طول مسیر می‌کنند، گفت: با توجه به مصوبه شورای شهر تهران مبنی بر ممنوعیت استفاده از دخانیات در کلیه اماکن عمومی و وسایل حمل و نقل عمومی، استعمال دخانیات از سوی رانندگان اتوبوس تخلف است و از شهروندان می‌خواهیم ضمن تذکر مراتب را جهت پیگیری اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: گذر از اتوبوس‌های برقی و دو طبقه و رسیدن به خطوط ۱۰ گانه بی آر تی 

او تأکید کرد: من از شهروندان می‌خواهم در صورت مشاهده چنین اقدامی از سوی رانندگان خاطی شرکت واحد اتوبوسرانی می‌خواهم ساعت تردد، شماره خط و پلاک اتوبوس را به سامانه ۱۸۸۸ اعلام کنند تا مراتب هرچه سریع‌تر پیگیری و با راننده خاطی طبق مقررات برخورد شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در پاسخ به این سوال که بسیاری از شهروندان در تماس‌های خود اعلام می‌کنند که رفتار برخی از رانندگان با آن‌ها رفتاری دور از عرف جامعه است، گفت: در این باره و برای کنترل خشم رانندگان شرکت واحد اتوبوسرانی با همکاری دانشگاه خواجه نصرالدین طوسی دوره‌های آموزشی علمی و تئوری برای رانندگان برگزار شده است.

سنندجی بیان کرد: در سرفصل دروس تئوری مطالبی چون شیوه و مهارت زندگی، کنترل استرس و آرامش روحی و غیره به رانندگان اتوبوس‌ها آموزش داده می‌شود.

انتهای پیام/

توضیحات اتوبوسرانی درباره علت خرابی‌های پی در پی اتوبوس‌های بی‌آرتی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۶۶۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت

دانشگاه علم و صنعت با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان، ۴ محصول جدید در حوزه کاتالیست را رونمایی کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم،  دانشگاه علم و صنعت، قطب فناوری کاتالیست‌های ناهمگن کشور، با همکاری یک شرکت دانش بنیان، گامی بلند در جهت تبدیل دستاوردهای علمی به محصولات کاربردی و ورود به عرصه صنعت برداشته است.

دکتر مهران رضایی، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت، با اشاره به هدفمند و کاربردی بودن فعالیت‌های پژوهشی و تولیدی این دانشگاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ما در تلاشیم پروژه‌های مشتری‌محور با مقیاس مشخص و همسو با امکانات دانشگاه را در دانشگاه انجام دهیم. در همین راستا، با انعقاد قراردادهای پژوهشی با برخی پتروشیمی‌ها، پروژه‌هایی را به صورت مشترک بین دانشگاه علم و صنعت، شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو و شرکت‌های سفارش‌دهنده محصول اجرا می‌کنیم.

راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی

نمونه‌ای از این همکاری‌های مشترک، پروژه انجام شده برای پتروشیمی مروارید است که منجر به تجاری‌سازی دو محصول شرکت سرو شد. دانش فنی و نمونه‌سازی این محصولات در مقیاس آزمایشگاهی و نیمه‌صنعتی در دانشگاه علم و صنعت انجام شد و مراحل افزایش مقیاس و تولید انبوه آن در شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو صورت گرفت. در نهایت، محصول نهایی تولید و به شرکت متقاضی عرضه شد.

دکتر رضایی در ادامه به دستاوردهای دیگر این همکاری مشترک اشاره کرد: دو محصول تجاری برای پتروشیمی مروارید و دو محصول تجاری برای فولاد خوزستان توسعه پیدا کرد. یکی از این محصولات فولاد خوزستان در مقیاس حدود 110 تن در شرکت فولاد میانه بارگیری شد. همچنین، قراردادهایی برای یک یا دو محصول دیگر منعقد شده که تدابیر دانش و فنی تمامی این موارد در دانشگاه علم و صنعت انجام شده است.

به گفته وی، این همکاری‌های مشترک دو مزیت بارز دارد:

1. به کارگیری دانشجویان و ورود آنها به عرصه صنعت: نمامی پروژه‌های مشترک توسط نیروهای داخل دانشگاه انجام شده و این امر فرصتی برای دانشجویان جهت کسب تجربه عملی و ورود به بازار کار فراهم می‌کند. 

2. تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی و فاصله گرفتن از مقاله محوری: دانشجویان با مشاهده کاربرد مستقیم فعالیت‌های علمی خود در صنعت، انگیزه بیشتری برای انجام کارهای پژوهشی کاربردی پیدا می‌کنند. 

همکاری دانشگاه علم و صنعت با شرکت نفت و گاز سرو، این دانشگاه را به عنوان برندی در حوزه کاتالیست ایران معرفی کرده است.** در اولین روز از بیست و هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران، از چهار محصول مشترک این دو نهاد رونمایی شد. یکی از این محصولات در زمینه توسعه کاتالیست‌های تبدیل دی‌اکسید کربن به متانول است.

دکتر رضایی در پایان به نقش فارغ‌التحصیلان دانشگاه در توسعه این محصولات اشاره کرد:محصولاتی که امروز رونمایی می‌شوند، حاصل تلاش واحد تحقیق و توسعه شرکت دانش بنیان نفت و گاز سرو است. این محصولات توسط کسانی توسعه یافته که زمانی خود دانشجو بودند و الان در این شرکت فعالیت می‌کنند.

بیست‌و‌هشتمین نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی تهران از 19 تا 22 اردیبهشت‌ماه 1403 در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اتوبوس چینی جوابگوی شرایط اقلیمی تهران خواهد بود؟!
  • رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابه‌جایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • ورود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس به تهران تا پایان شهریور | خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی بر عهده شرکت های داخلی خواهد بود
  • پیش بینی 3 خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه کتاب
  • پیش‌بینی ۳ خط ویژه اتوبوس برای جابجایی بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب
  • رویداد صدرا بستر افزایش همکاری بین دانشگاه و صنعت است
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد