Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، محمود نادری صبح امروز در حاشیه بازدید خبرنگاران از چک نیمه سنگین هواپیماهای ای تی آر ایران ایر اظهار داشت: اولین چک دوسالانه نیمه سنگین هواپیمای ای تی آر آغاز شده است. 13 فروند هواپیمای ای تی آر در ناوگان ایران ایر فعال است که از این 13 فروند عملیات چک نیمه سنگین یک فروند به اتمام رسیده است و عملیات چک دو ای تی آر دیگر آغاز شده و به تدریج تمام ای تی آرها چک نیمه‌سنگین می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در چک نیمه سنگین که پس از اطمینان از صحت و سلامت هواپیما اجزای مختلف ای تی آر چک و تست می‌شوند و معمولا چک نیمه سنگین 10 روز کاری زمان می‌برد.

وی با بیان اینکه بیش از 3500 نفر ساعت در چک نیمه سنگین اولین ای تی آر حضور داشتند گفت: چک نیمه سنگین هر دو سال یک بار انجام می‌شود و ارتباطی با میزان ساعت پرواز ای تی آرها ندارد. البته پس از هر پنج هزار ساعت پرواز یک سی چک یا همان چک سنگین انجام می‌شود.

مدیر آشیانه ایران ایر با بیان اینکه این چک‌ با تایید شرکت سازنده یعنی شرکت ای تی آر انجام می‌شود، گفت: کارت‌های چک هواپیماهای ای تی آر از سوی شرکت سازنده صادر شده است و تمام این چک‌ها با استانداردهای ای تی آر انجام می‌پذیرد.

نادری در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه آیا قطعات مورد برای چک هواپیماهای ای تی آر در داخل ایران ایر موجود است و شرکت ای تی آر همکاری لازم برای پشتیبانی از چک‌ها با ایران ایر دارد، گفت: اگر قطعه مورد نیاز وجود نداشته باشد اقدام به انجام چک‌ها نمی‌کنیم و قبل از آغاز انواع چک‌ها از وجود تمام قطعات مطمئن هستیم و تدارکات تمام قطعات را تامین می‌کند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر هیچ مشکلی برای ورود قطعات مورد نیاز هواپیماهای ای تی آر نداریم و شرکت ای تی آر متعهد به پشتیبانی هواپیماهای ای تی آر خریداری شده است.

مدیر آشیانه ایران ایر ادامه داد: البته هر 500 ساعت پرواز یک بار هواپیماهای ای تی آر چک سبک می‌شوند و در طول انواع چک‌ها اگر حتی قطعه‌ای خراب هم نباشد نسبت به تعویض آن اقدام می‌کنیم چرا که هر قطعه‌ای از هواپیما طول عمر مشخصی دارد.

وی درباره برخورد یک دستگاه وانت با هواپیمای ای تی آر در باند پروازی گفت: هیچ مشکلی برای هواپیمای ای تی آر به وجود نیامده و در حال حاضر در خط پروازی فعال است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران چک طول عمر واردات هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۳۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم

تسنیم نوشت: ماجرای واردات محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی غیرقابل مصرف ‌در قالب ۳ محموله به کشور حواشی زیادی را ایجاد کرده است. براساس اخبار منتشر شده؛ بیش از ۴۷ هزار تن روغن مایع مسموم و تاریخ گذشته در دولت ابراهیم رئیسی توزیع شده است

بیش از ۹۱ هزار تن روغن مایع در مرداد ۱۴۰۰ توسط «شرکت مادر تخصصی بازرگانی ایران» از دو کشور ترکیه و آرژانتین وارد ایران شد که بنا به گزارش‌های صریح سازمان غذا و دارو مسموم به سموم کشاورزی و آفت‌کش‌ها بودند.

این محموله از مرداد ۱۴۰۰ تا اردیبهشت ۱۴۰۲ در گمرک شهید رجایی نگهداری می‌شد و طی ۴ مرحله نمونه‌برداری و آزمایش آن در آزمایشگاه‌های مختلف «غیر قابل ترخیص» و «غیر قابل مصرف انسانی» شناخته شد.

علیرغم‌ گزارش‌های رسمی درباره‌ مسموم بودن این محموله در اردیبهشت ۱۴۰۲ ؛ یک کمیته فنی نتایج به‌دست آمده در نمونه‌گیری‌ها را «غیر قطعی» دانست و دستور به ترخیص ۴۷ هزار تن از این روغن‌ها را صادر کرد که اکنون وارد بازار ایران شده‌اند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در این خصوص اعلام کرد: یک محموله ۴۴ هزار تنی روغن خوراکی غیرقابل مصرف به ارزش ۷۰ میلیون یورو ‌در قالب ۳ محموله وارد بندر شهید رجایی وارد شده است.

دو مورد از این محموله‌ها مربوط به یک شرکت ترکیه‌ای و یک محموله مربوط به یک شرکت آرژانتینی است که وارد کننده این روغن‌ها شرکت بازرگانی دولتی است.

برای مدیران مربوطه، پرونده کیفری تضیع اموال عمومی تشکیل شده ‌و این پرونده در بازپرسی دادسرای بندرعباس در حال پیگیری است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سلاجقه: مجوزهای زیست محیطی واردات خودروی برقی صادر می‌شود
  • ترافیک سنگین در آزاد راه کرج - تهران
  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی بوئینگ آمریکا
  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی آمریکایی
  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • تا ۵۰ سال آینده مشکلی برای دفن در باغ رضوان نداریم/ ‏احیای قبور ۳۰ ساله
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • بارش باران در تمام محورهای لرستان
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند