Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،عادل بصیری محمدپور, رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد دافزود:از دامداران مناطق حفاظت شده و روستا‌های تحت پوشش شهرستان اسدآباد درخواست می‌شود در اجرای این طرح با اکیپ‌های عملیاتی دامپزشکی شهرستان همکاری لازم را به عمل آورند.

او با اشاره به بیماری پی پی آر دام‌ها افزود: بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک با نام مخفف پی پی آر یکی از مهلک‌ترین بیماری‌های ویروسی دام‌ها بوده که به سرعت در گله قابل انتشار است و شباهت زیادی به بیماری ویروس طاعون گاوی و سرخک انسان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد ادامه داد: یکی از راه‌های انتقال این بیماری را از طریق ترشحات مختلف بدن دام مانند ترشحات چشم، بینی و دهان و مدفوع آبکی حاوی مقدار زیادی از ویروس این بیماری و تماس دام سالم با دام بیمار است.

بصیری محمدپور گفت:استفاده از آبشخورها، آخور‌ها و بستر نیز یکی از را‌های انتقال بوده که در همین راستا انجام اقداماتی همچون جداسازی دام‌های مبتلا از سالم، مدیریت بهداشتی دامداری و ضدعفونی کردن جایگاه رعایت اصول قرنطینه دام در مبارزه با این بیماری حائز اهمیت است.

او با اشاره به اهمیت مایه‌کوبی دام‌ها خاطرنشان کرد: این اقدام از بهترین و راحت‌ترین راه‌های پیشگیری از بیماری است و انواع دام‌های سنگین و سبک را می‌توان از ابتلا به بیماری‌های مختلف مصون کرد.

بصیری محمدپور در ادامه از آغاز واکسیناسیون طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل در سطح روستا‌های این شهرستان خبر داد و گفت: دامپزشکی با کنترل بیماری‌های مانند نیوکاسل و رشد صنعت مرغداری در شهرستان نهادینه شده و مجموعه نیرو‌های دامپزشکی اسدآباد نیز در اجرای هرچه مطلوب‌تر وظایف و در راستای خدمات‌رسانی به بهره برداران واکسیناسیون طیور بومی علیه بیماری نیوکاسل را در سطح شهرستان آغاز کرده است.

 رئیس اداره دامپزشکی شهرستان اسدآباد با بیان اینکه یکی از وظایف دامپزشکی مبارزه با بیماری‌های مشترک به شمار می‌رود، مطرح کرد: اجرای این طرح به‌عنوان یکی از مجموعه اقدامات پدافند غیرعامل در راستای اقتصاد مقاومتی و کمک به رونق تولید و به‌منظور حفظ و حراست از سرمایه اندک روستائیان و کاهش خطر سرایت بیماری نیوکاسل به مرغداری‌های صنعتی در حال انجام است.

بصیری محمدپور در پایان از دهیاران، مسئولان خانه بهداشت و بهره برداران طیور بومی درخواست کرد که در اجرای این طرح با دامپزشکی همکاری داشته باشند.

منبع ایسنا

انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون دام بیماری پی پی آر اداره دامپزشکی دامپزشکی شهرستان شهرستان اسدآباد دام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۷۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سه ماده موثر در حفاظت از کبد چرب در این گیاه وجود دارد

آفتاب‌‌نیوز :

یکی از فعالیت‌های مهم کبد، ذخیره سازی و سوخت و ساز چربی‌ها در بدن است.

کبد طبیعی حاوی حدود ۵ گرم چربی خالص در ۱۰۰ گرم وزن خود می‌باشد. هرگاه مقدار چربی در کبد بیش از ۵ درصد وزن آن افزایش یابد، به این حالت (کبد چرب) گفته می‌شود.

کبد چرب، بیماری شایعی در جامعه است ودر نتیجه بسیاری از بیماری‌ها و یا حالت‎های بد تغذیه‎ای در بدن ایجاد می‎شود. انباشته شدن چربی در سلول‌های کبدی می‎تواند به التهاب این سلول‎ها منجر شود.

مصرف برخی داروها، چاقی و یا اضافه وزن، کم تحرکی و مصرف مشروبات الکلی منجر به بروز کبد چرب می‎شوند. شکل غیرالکلی کبد چرب به دلیل تغییر در شیوه زندگی، تحرک و تغذیه مردم در حال افزایش است.

کبد چرب غیرالکلی بیماری خاموشی است که در بسیاری از موارد در مراحل ابتدائی علائم خاصی ندارد، ولی وجود کبد چرب نشان‎دهنده وجود یک نقص متابولیک در بدن آدمی است و خطر بروز بیماری دیابت قندی، سکته‎های قلبی و مغزی در آینده بیشتر خواهد بود.

آگاهی داشتن درباره کبد چرب، علل و عوام خطر تاثیرگذار در ایجاد و پیشرفت آن می‌تواند در کاهش ابتلا و یا درمان بموقع نقش داشته باشد.

کبد بزرگترین غده بدن است و آن را می‌توان به کارخانه‌ای شیمیایی تشبیه کرد که وظیفه تولید، تغییر، انبار کردن و دفع مواد را به عهده دارد. محل کبد در شکم از نظر عمل آن بسیار مهم است. وزن کبد در فرد بالغ حدود ۱۵۰۰ گرم و معادل یک پنجاهم وزن کل بدن می‌باشد.

در سال ۱۹۶۸ دانشمندان ۳ ماده موثر در حفاظت کبد را از گیاه خارمریم به نام‎های سیلیبینین، سیلیدیانین و سیلیکریستین را جدا کرده اند که امروزه مجموعه آن‌ها را سیلیمارین می‌نامند.

این گیاه در بسیاری از نقاط دنیا و از جمله کشور ایران به صورت بومی رشد می‌کند.

از گیاه خارمریم و ترکیبات آن به عنوان داروی کمکی و محافظت کننده کبدی در انواع بیماری‌های کبدی، دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی و کبدچرب استفاده می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون بیش از ۷۶ هزار راس دام در رودسر
  • سه ماده موثر در حفاظت از کبد چرب در این گیاه وجود دارد
  • دستگیری شکارچی بی رحم حیات وحش در تنگ هفت خرم‌آباد
  • هشدار برای شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گاو شیری
  • درمان ضد انگلی بیش از ۹ هزار راس دام سبک در اندیمشک
  • هشدار شبکه دامپزشکی گناباد در خصوص بیماری تب سه روزه گاوی
  • هزینه درمان کودکان زیر هفت سال در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان رایگان شد
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری